Dental

It-løsninger til tandlæger: Lad os tage ansvaret for klinikkens it-systemer

En professionel tandklinik kræver professionelt IT

Hos IT Forum Gruppen har vi siden 2003 opbygget stor viden og erfaring med it-løsninger og it-udstyr til tandlægeklinikker. Vi ved, hvordan tandlægeklinikker adskiller sig fra andre arbejdspladser, og at der er særlige hensyn, når en travl arbejdsdag skal fungere for tandlæger, tandplejere, klinikassistenter – og ikke mindst patienter.

Vi samarbejder med landets førende leverandører af dental-software, og servicerer i dag en lang række tandlægeklinikker fordelt over hele landet. Her tager vi hånd om drift og vedligeholdelse af klinikkernes it-systemer og leverer it-udstyr som pc’ere, skærme, servere og printere.

Vi skræddersyer vores løsninger, så de matcher hverdagen og behovene på klinikken. Det er eksempelvis  meget vigtigt, at dit it-udstyr hele tiden er opdateret, for at klinikkens journal- og digitale røntgensystem kan køre optimalt. Og sikkerhedsmæssigt har det aldrig været vigtigere, at holde it-systemet opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer. Kort sagt skal der være styr på it og sikkerhed, så tiden og ressourcerne kan bruges på patienter og behandlinger.

Dentalløsninger: Når du hellere vil forebygge end helbrede

Det er med IT som med tandsundhed – det er nemmere at forebygge end at helbrede.
Hos IT Forum Gruppen tager vi konstruktivt og pro-aktivt ansvar for it-løsningerne i din klinik. Derfor vil vi hellere tage hånd om it-udfordringer og blive enige om en løsning inden eventuelle problemer opstår.

Med en Dentalløsning hos IT Forum Gruppen kan I sammensætte jeres egen serviceaftale, så I får den bedste og sikreste løsning til lige præcis jeres klinik. Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser:

Vi holder øje med jeres server og systemer og tjekker hele tiden for eventuelle fejl samt ressourceforbrug, programafvikling og lignende

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til it-driften eller betjeningen af dit udstyr. Med fjernopkobling løser vi nemt de små daglige it-udfordringer, så du hurtigt kan komme videre

Vi sørger for løbende opdatering af server, systemer og firewall, så der ikke opstår risiko for sikkerhedshuller

Vi rykker ud inden for aftalt tid, hvis der opstår fejl som servernedbrud, problemer med netværket eller noget helt tredje

Vi sørger for pålidelig backup af din server, mail og andre systemer, så I er sikret, hvis uheldet skulle være ude eller en medarbejder kommer til at slette noget ved en fejl

Vi tilbyder faste besøgsaftaler to gange om året, så igangværende løsninger kan efterses, pc’er kan rengøres og nye tiltag kan drøftes

Lad fagfolk tage ansvaret

I en travl hverdag med mange patienter, regnskab og personaleansvar er der ikke tid til at rode med it – det skal bare fungere! Med en professionel og gennemtænkt it-løsning får du overskud til at koncentrere dig om dét, du er bedst til.

Book et møde med vores dental-konsulent Lars Flintholm Jensen og lad os tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din tandlægeklinik.

Outlook_ikon
Flyt din mail i skyen og få sikkerhed i top

At sende mails på sikker vis er en kompleks affære, der stiller høje krav til dit mailsystem. Det gælder ikke mindst for tandlæger, hvor kravene til datasikkerhed er høje. Mailsystemet skal ikke alene sikre, at de mails, tandlægeklinikken sender afsted, når sikkert frem til den rigtige modtager; den skal også beskytte dig selv og dine medarbejdere mod alt lige fra spam og malware til identitetstyveri.

Alt dette er der styr på med en Office 365-mailløsning, som opfylder alle krav til et professionelt mailsystem til tandlæger.

Certificeret hosting

Vigtigheden af datasikkerhed er ikke til at komme uden om, og med persondataforordningen (GDPR) er kravene til sikring af persondata blevet skærpet yderligere. Derfor er det ikke lige gyldigt, hvor og hvordan du opbevarer dine data.

IT Forum Gruppen er certificeret af brancheforeningen Danish Cloud Community. For at få certificeringen skal man bl.a. levere en ISAE 3402 revisorerklæring, være dækket af erhvervs- og produktansvarsforsikringer og være økonomisk stabil. Derudover betyder certificeringen, at vi lever op til de strengeste krav inden for datasikkerhed, fysisk sikring, drift og beredskab, og at vi hvert år kontrolleres af en uafhængig revisor med it-revision som speciale. På den måde sikrer vi, at den faktiske praksis i virksomheden lever op til den høje standard, vi har forpligtet os til at følge.

Sæt budget på dine it-omkostninger og slip for uventede udgifter

Med en hosting eller cloud-løsning hos IT Forum Gruppen får du overblik over dine it-omkostninger og slipper for uventede udgifter. Det giver ro til at tænke langsigtet.

Book et møde og lad os tage en snak om hvordan du bedst fremtidssikrer din it.

Vidste du, at...

IT Forum Gruppen var én af de første it-virksomheder, der blev certificeret af brancheforeningen Danish Cloud Community?

Det skete tilbage i 2013, og lige siden er vi hvert år blevet re-certificeret.
Cloudcertifikatet kræver styr på forretning såvel som maskinrum og fungerer derfor som din garant for it-ydelser af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores Cloudcertifikat her

Scroll to Top